Vidra lures


Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
DD-1
Kétrészes, finom mozgással dolgozó példány. Szinte bármi leveri és a mi kis harcosunk birja is a gyűrődést. 1,5 méterig merül. ..
2.400Ft
DD-2
Ő már 2 méterig merül, viszont mozgása ugyanolyan finom marad. Harcsa és csuka vadászatára az egyik legjobb választás. ..
2.400Ft
DD-3
A bombázó, erősebb akció és nagyobb mérete véget a folyóvizek bármelyik karakteresebb ragadozója megtámadja. Harcsa biztos mint az összes Vidra vobler, a drót keresztül vezet a testén. ..
2.400Ft
L1
Az első Vidra csali. Kis mérete ellenére ne tévesszen meg, köpcös formája végett akár nagyobb ragadozók is komoly vehemenciával támadják. Pisztráng, domolykó, balin és sügér horgászoknak kihagyhata..
1.440Ft
L2
Minden vizen meg tudja mutatni mi is rejlik benne. Gyors bevontatásnál komoly vibrációval dolgozik. Lassú mozgásnál viszont nagyon vonzóan tellegeti magát az óvatosabb rablók számára. Alapból domol..
1.440Ft
L3
Egy kicsit nagyobb mint az L2 tipus, viszont végeredményben ugyanarra alkalmas…bármilyen éhes ragadozó figyelmét felkelti. Aki a kisebb ragadozóink kapitális példányait hajszolja nem fog csalódni e..
1.440Ft
N2
Egy mélyre törő tipus, mellyel akár 4 méter mély gödrök is át tapogathatóak. Főként meder törések letapogatására használtuk, itt pedig süllőkkel és harcsákkal találkozott. ..
2.080Ft
NL-1
Közepes méretű vobler ami agressziv mozgásával eléggé kihagyhatatlan falatnak tünik majd a közelben ólálkodó halnak. Vizközépen kelleti magát igy kövezések elé,esetleg kisebb folyók aljának vizsgál..
1.600Ft
NL-2
A mélyre törő nagytestvére az NL1-nek. Agressziv mozgása és 4 méteres maximális merülése ugyancsak medertörések és kisebb gödrök át nézésére teszi alkalmassá, nem is eredménytelenül. ..
2.080Ft