Rapture lures


Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
CRANK F
A pici wobblerek melyeket leginkább pisztráng és domolykó horgászatához választanak  horgászok sok esetben süllyedő tulajdonságúak.  A Chibi Crank azonban azon kevés felúszó műcsa..
1.680Ft
MINNOW S
A Rapture Chibi Minnow  egy 5 cm hosszú, 3,5 gramm tömegű  új generációs süllyedő Wobbler. A nagyon vékony testprofil , túlméretezett terelő lap. A valódi, sérült kishalhoz megtéveszt..
1.940Ft
SPIN JIG S
Ahogy a neve is mutatja ez a csali a tökéletes kompromisszum, ahol  a fém jig-test mögött egy lapát, vagy inkább egy „teáskanál” forog. A test tömege nagyon koncentrált, ezáltal lehetővé teszi..
1.940Ft
SPINNER BAIT S
Egyre elterjedtebb a pergetők körében a spinnerbait és a hazai vizeken talán a fél unciás, azaz 14 gr-os méret a legelterjedtebb. A Rapture Chibi család unikumja a mindössze 1,75 gr tömegű ultra li..
1.940Ft
VIBE S
Csökkentett méretű és tömegű fém-testű jig. Ennek ellenére könnyedén ellenállhatatlan vibrálásba kezd, köszönhetően a vastagított elülső ill. a vékony hátsó résznek. A háton két különböző pozícióba..
1.940Ft
VIBE SPIN S
Szuper könnyű metál jig  „Colorado” tipusú forgó lapáttal. A test ill. hasi rész sokkal vastagabb, ezért nehezebb, a könnyed dobás és az optimális süllyedés érdekében. A háti, ill. farok rész ..
1.940Ft