QUICK BAIT wobblerek

A Quick Bait wobblerek egyedi és innovatív tervezésű műcsalik, amelyeket tapasztalt pergetőhorgászok segítségével gyártunk. A fejlesztések során a halak mozgásait, valamint a horgászok tapasztalatait tartottuk szem előtt. Minden egyes terméket különböző lépések során tesztelünk úgy, hogy a végleges verzió 100%-ig kielégítse a horgászok igényeit.
 
A wobblerek minőségi polyuretánból készülnek. A maximális élettartam elérésének érdekében a csalik fém alkotóelemeit rozsdamentes svédacélból készítettük. A terelőlapkák erős polykarbonátból készültek. A csalik tipikus ismertetői a nagyméretű szem, amely megnöveli a ragadozókban keltett támadási ingereket, valamint a realisztikus test, amelynek köszönhetően a megszólalásig hasonlítanak az élő halra. A csalik színkombinációi szintén az élő halakra emlékeztetnek.
 
A wobblerek fóliázatát UV álló anyagból készítettük, majd többrétegű lakkozással láttuk el a hosszú élettartam érdekében. A csalik méreteiből látható, hogy kifejezetten nagytestű ragadozóhalak horgászatára készültek. A testsúlyuknak köszönhetően jóval távolabb dobhatóak, mint más wobblerek. A Quick Bait termékpalettáján megtalálhatóak az egyrészes, kétrészes, slider típusú wobblerek, és nemsokára érkeznek az Ultra Light horgászatra kifejlesztett új típusok is.
 

Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Beetle
TÍPUS: lebegő modell MÉRET: 3cm SÚLY: 2 g MÉLYSÉG: 0-0,3 m ..
2.800Ft
Buxter
Egy csali, ami a tesztidőszakban leginkább trollingozás közben bizonyított, de persze a klasszikus spinning technikában is kitűnően alkalmazható. Gyors tempóban éri el a nagyobb mélységeket, és kiv..
2.550Ft
Buxter S
Egy tökéletes csali a sekélyebb vizekben. Gyors, valamint lassú bevontatásnál is kivételesen jól mozog. A botspicc magasan tartásával a felszínen is vethető, aminek következtében bődületesen szép f..
2.550Ft
Giant
Hossz:35cm Súlya:190g  Merülés:4 m-ig ..
9.500Ft
Rapid
Gyors bevontatásnál alkalmas felszínközeli horgászatra, de lassú bevontatásnál a mélyebb vízrétegeket is átfésülhetjük vele. Mozgása tökéletesen utánozza a ragadozó elől menekülő sérült táplálékhal..
2.000Ft
Slash
Egy univerzális crankbait. Fantasztikus mozgásának köszönhetően minden ragadozóhal számára ellenálhatatlan. Bevontatáskor egy plusz effektust érhetünk el azzal, ha a botspiccel néha hirtelen megugr..
2.000Ft
Slash J
Ez egy kétrészes crankbait, amely tökéletes fegyverünk lehet a sekélyvízi pergetések során. A stabil mozgását váltakozó, rövid húzásokkal érhetjük el. Gyors és lassú bevontatáskor is tökéletesen mű..
2.650Ft
Slash JS
Wobler Quick Bait SLASH J - dvojdielny crankbait. je skvelý wobler pre plytké časti riek i jazier. Najlepšie udržať návnade stabilný pohyb striedajúcimi krátkymi ťahmi. Funguje perfektne ako pri rý..
2.650Ft
Slash S
Sekélyvízi horgászatra fejlesztve. A mélyretörő társával ellentétben kevésbé aggreszív mozgással rendelkezik. Legkiválóbban a rövid húzásokkal történő bevontatáskor működik. Egy titkos, és felettéb..
2.250Ft
Tinto
Wobler Quick Bait Tinto bol navrhnutý predovšetkým pre hlbkovú prívlač. Jeho unikátne agresívne akcie veľmi dráždi dravca a to aj tie, ktoré sú k ostatným nástrahám ľahostajní. Funguje dobre ako pr..
2.450Ft
Tinto S
Kifejezetten sekélyvízben történő horgászatra ajánljuk. Kimagaslóan aggresszív mozgása még a leglustább ragadozókat is kapásra ingerli. Tökéletesen úszik lassú bevontatásnál is, de a középsebességű..
2.450Ft
ZygZag
Ez egy klasszikus Glider. Rövid rántásokkal tökéletesen életre kelthető, ekkor oldalra kitérő mozgása sérült, beteg halat utánoz. A hidegebb időszakokban lassú, finom mozdulatokkal vezessük, melyek..
2.850Ft