OLD STREAM


Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
P-01
Kisméretű, könnyű, fantasztikus támolygó – az igazi titkos fegyver. Főként pisztráng horgászatára lett kifejlesztve, bár ez a kis csali nagyon eredményes a csuka, sügér, jász és süllő becserkészése..
1.025Ft
P-02
Ez a támolygó a PO1-es támolygó ellentettje. A különbség a két támolygó közt a mozgásukban rejlik, míg a PO1-es modell a folyással szembeni dobásoknál a leghatékonyabb, ez a PO2-es modell nagyon ha..
1.025Ft
P-03 3g
Bemutatjuk Önöknek azt a támolygót, mely a legkisebb tömegű és méretű támolygók közé tartozik nem csak Magyarországon, de az egész világon. Ez a modell a PO3-as modell, melynek hossza mindössze 33m..
1.025Ft
S-01 28g
Nagy méretű és tömegű támolygó. Ez a típus elsősorban a harcsa horgászatára lett kifejlesztve, de a tesztelések során több nagyméretű csukát is horogra csaltak. Elsősorban erős, nagyhalas felszerel..
2.930Ft
S-02 15g
Ezek a modellek különböző mélységek meghorgászására lettek kialakítva: az egyik sekély 0,5 – 2 méterig, a nagyobb tömegűek 2-5 méteres vízoszlophoz. A kisebb tömegű támolygók ideálisak a partközeli..
2.050Ft
S-03 15g
Ez a műcsali kifejezetten lazacfélék horgászatára lett kifejlesztve, viszont a tesztelések során hazai vizeken jó eredményeket mutatott csuka horgászata során is. Sok esetben, mikor ragadozóink a m..
1.675Ft
S-04 30g
E csali kifejlesztését a T02-es modell sikeressége alapozta meg, ami a csali formájában is visszatükröződik. Az első prototípusok vékony alapanyagból készültek, viszont a tesztelések során úgy dönt..
2.930Ft
T-01
E támolygó klasszikus formája a lazac és a pisztráng horgászatára is egyaránt megfelelő. A támolygó kompakt tömege és kis mérete távoli dobásokat tesz lehetővé. Kiemelkedő tulajdonsága még, hog..
1.710Ft
T-02
  Ez a támolygó egyedi, exkluzív formával rendelkezik. E nagyon sikeres támolygót Froggy spoon támolygónak is nevezik, mégpedig azért, mert mozgása a kimerült, álmos béka mozgását utá..
1.710Ft
T-03
Ez a támolygó a tradicionális lazacos és pisztrángos műcsalik formájára lett kialakítva. A különbség azonban meghatározó, a klasszikus lazacos, pisztrángos műcsalik vékony, maximum 1 mm vastags..
1.710Ft
T-04
Nagy tömegű, megnyúlt testű támolygó, mely a kapitális méretű lazacfélék horgászatára lett kifejlesztve. Európai vizekben nagyon hatásos a csukák, süllők és főleg a harcsák horgászatánál. A csa..
1.710Ft
T-05
A közelmúltban a tengeri pisztrángok horgászata a Balti tenger partmenti övezeteiben nagyon közkedveltté vált. Ez a támolygó főként azon horgászok számára lett kialakítva, akiknek nem adatik me..
1.710Ft
T-06
Egy-egy új termék kialakításának ötlete történhet egyről –kettőre vagy esetleg lehet több éves megfigyelői munka következménye is. Ennek következtében lett kifejlesztve a T06- os m..
1.710Ft