Monarch Dok gumihalak


Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Pikeshad
Ez a műcsali egy hosszú 17 centiméteres fantasztikus plasztikcsali, melyet cégen belül csak szilikon woblernek hívnak. Tervezésekor egy a hosszú, pontos bedobásokat is gubancmentesen tűrő műcsali v..
325Ft
Sparky Shad
A legújabb vízfelszíni műcsali, mellyel tökéletes pontossággal tudjuk meghorgászni a kiválasztott vízfelületet, horgászhelyet. A vízfelszínen leírt cik- cakkos mozgása teszi ezt a csalit a halak sz..
3.395Ft
Spickey Shad
Az elegánsan képzett vékony testtel és vaskos farokkal mely fantasztikus szögben ívelt, ellenállhatatlan csalit képez. A Spickey műcsali otthon érzi magát a nyugodt tóvizektől kezdődően az erős víz..
175Ft
Spooky
A Spooky a növényzettel benőtt vizek élethű felszíni csalija. 13 cm hosszú és 26 gr tömegű szivar alakú teste áramvonalas, könnyen dobható nagy távolságra is. A vízfelszínen a Spooky sebzett kishal..
3.750Ft
Trigger
A Trigger egy életszerű műcsali, mely nagyon érzékeny vibrációt kelt. Egyaránt alkalmazható vízmozgás mentes vizekben, kristálytiszta öblökben, vagy esetleg a folyók erős folyású szakaszain. Több h..
175Ft
Turbo F
E műcsali tervezése során egy kisméretű, rövid, viszont erős vibrációkat keltő csali kialakítása volt a terv, mivel az év több szakaszában is megtörténik, hogy ragadozóink csak apró termetű csalikk..
175Ft
Turbo G
A csali háromszögletű, nyújtott testformája a vontatás közben kialakult teljes erőt a csali mozgásába vezeti el, mellyel erőteljes vibrációt ér el. Ezek a vibrációk annyira erőteljesek, hogy a csal..
341Ft
Turbo S
Az érdekes, nagyméretű farok rész, amivel a csali rendelkezik, első ránézésre furának hat, ám a csali vontatása közben még állóvízen is nagyon kis botspicc mozdításokra is intenzív mozgást képez. E..
242Ft